Menu
Billeder

Langskibsplads Sydhavn

Strib havn

Havnefoged
Villy Kyndesen
Kontaktoplysninger

Velkommen Sejler!

  1. Fortæl os først hvor lang din båd er i menuen til højre. 
  2. Vælg nu først din ankomstdato og derefter din afgangsdato i kalenderen til højre, ved at trykke på de to datoer i kalenderen. 

Vi udregner derefter havnetaksten fra Strib Havn for dig, og sender dig videre til betaling. Bemærk at det ikke koster ekstra at betale igennem HarBoss.

Kvittering
Alle relevante oplysninger som internet- og toilet-kode mm. samt kvittering, vil blive sendt til dig via. mail. 

Med en flot udsigt til det historiske Strib fyr fra år 1900 og den nye Lillebæltsbro, er Strib Bådehavn det perfekte stop for naturoplevelser, lystfiskeri og vandaktiviteter. Strib var fra 1651 et vigtigt færgested, og var et knudepunkt imellem landsdelene. I dag er Strib Bådehavn en moderne lystbådehavn med to bassiner, hvor man stadig kan se konturerne fra den gamle færgehavn. Her er gode toilet- og badefaciliteter, og både vand og el er inkluderet i havnelejen.

Strib var fra 1651 et vigtigt færgested, og var et knudepunkt imellem landsdelene. I dag er Strib Bådehavn en moderne lystbådehavn med to bassiner, hvor man stadig kan se konturerne fra den gamle færgehavn. Her er gode toilet- og badefaciliteter, og både vand og el er inkluderet i havnelejen.
Kortet viser Strib Havns belligenhed 

Faciliteter

WC
Bad
Vaskemaskine
Cykel
Wi-Fi
El
WC og Bad kan findes i havnehuset ved sydhavn.
Vis alle faciliteter

El

Benyttelse af strøm fra de etablerede el-stik vil ved normalforbrug være inkluderet i pladslejen.

Regelement

Strib havn er ombefattet af normal regelement for havne.

Hvis du gerne vil vide mere om dette, eller læse mere ind i Strib Havns regalement kan du læse mere ved at trykke på knappen nedenunder
Læs mere

Nyhedsbrev /

Newsletter

[oxygen-template-product]
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram